DE STROPERS ook op uw feestje?


FEESTJES

 

DE STROPERS weten als geen ander hoe je een show moet neerzetten op uw (bedrijfs)feest. Wij onderscheiden ons van de gemiddelde blaaskapel door méér show, een modern repertoire en non-stop  entertainment. 

 

Wij verzorgen optredens van één set van 20 minuten (denk aan verjaardagen en bruiloften) tot meerdere sets aangepast aan uw draaiboek (denk aan feestavonden of meerdere locaties). 

 

EVENEMENTEN

Een optreden van DE STROPERS wordt zeer gewaardeerd tijdens sportevenementen, festivals, braderieën, 4-daagsen en andere evenementen. Wij brengen een hoop sfeer en gezelligheid en zoeken interactie met het publiek. 

 

Tijdens een optreden van DE STROPERS is geen additionele apparatuur nodig; wij spelen helemaal akoestisch. Mede hierdoor, alsmede doordat wij hobbymatig spelen, zijn optredens van DE STROPERS zeer betaalbaar!

THEMA'S/CARNAVAL

Blaaskapel DE STROPERS is circa 38 jaar geleden opgericht als hofkapel van Carnavalsvereniging De Duinknijnen in De Zilk. Het carnavallen zit ons in het bloed en ieder jaar treden we dan ook graag op tijdens thema- of carnavalsfeesten. 

 

Bent u op zoek naar een blaaskapel voor uw thema/carnavalsfeest dan horen wij graag van u! DE STROPERS beschikken over meerdere outfits zoals boerenkielen en lederhosen en wij feesten graag met u mee!

Nog niet overtuigd? Hieronder een aantal video's:VOLG ONS OP FACEBOOK VOOR HET LAATSTE STROPERS NIEUWS!!